Toimitilojen Vuokraus

Laadukkaan toimitilojen vuokrauksen avaintekijät

Korkealaatuinen asiakaspalvelu, laadukkaat valokuvat, Päijät-Hämeen näkyvin somemarkkinointi ja alan parhaimmat välittäjät. Näistä muodostuu kokonaisuus, jollaiseen ei ole alalla ennen totuttu. Näillä mahdollistetaan myös paras mahdollinen vuokratuotto, kuitenkin nopeasti ja laadukkaasti. On kyseessä sitten toimitilan vuokraaminen tai vuokratuoton maksimointi, me hoidamme asiat niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

Toimitilojen vuokraaminen on paljon enemmän kuin esittelyjen pitämistä, esitteen jakamista ja valokuvien ottamista. Se on kokonaisuus, joka on aina ainutlaatuinen. Yksikään toimitila ei ole samanlainen; siksi emme toimi myöskään aina samalla tavalla. Lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet, tavoitteet ja unelmat.

Määrittelemme toimitilan vuokrauksen hintatason laadukkaammin kuin muut

Toimitilan vuokraan vaikuttavat lukuisat tekijät alueen hintatason lisäksi, mm. sijainti, pintamateriaalit, koko, ilmansuunnat, nettiyhteydet, valoisuus, varustelut ja lähes tärkeimpänä sen hetkinen tilanne tarjonnan suhteen.

Yrityksemme vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla pääsemme parhaimpaan mahdolliseen vuokraan huomattavasti alaa keskivertoa useammin ja nopeammin.

Parhaimmat ammattilaiset takaamassa markkinointi­materiaalien laadun

Vuokrailmoitus on ensimmäinen asia, mitä vuokralainen näkee toimitilastasi. Kun haetaan parasta lopputulosta, keskinkertainen ei riitä. Tänä päivänä ammattivalokuvaajan käytön pitäisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Me olemme kuitenkin vieneet toimitilakuvauksen seuraavalle tasolle ajattelemalla paljon pidemmälle.

Jokainen kohde kuvataan eri tavalla korostaen juuri kyseisen toimitilan parhaita puolia. Kuvamme ovat aina mahdollisimman aitoja, mutta keskitymme parhaimpiin puoliin ja mietimme todella tarkkaan kuvakulmat ja järjestyksen ilmoituksessa. Tämä edesauttaa toimitilan myyntiä ja vuokrausta merkittävästi.

Olemme Päijät-Hämeen seuratuin välitysalan brändi sosiaalisessa mediassa. Kymmenet tuhannet seuraajat ja jokaisen välittäjän vahvat henkilöbrändit takaavat toimitilalle enemmän näkyvyyttä kuin koskaan uskallat kuvitella. Tällä tavoitamme oikeita kohderyhmiä myös kattavasti kansallisesti ympäri Suomea.

Haemme aina parasta mahdollista vuokralaista sinun toiveidesi mukaan

Jos joku asia on meillä aina varma, se on somemarkkinointi. Siitä emme luovu koskaan. Testatusti ja todistetusti ylivoimaisesti parhain näkyvyys toimitilallesi ja eniten potentiaalisia asiakkaita saavutetaan kattavalla somemarkkinoinnilla. Tässä siis jälleen yksi syy, miksi vuokratoimeksianto kannattaa antaa meidän asiantuntijoidemme hoidettavaksi, kun olet vuokraamassa Lahden alueella omaa toimitilaasi.

Virtuaalistailaus auttaa vuokralaisia hahmottamaan potentiaalista liiketoimintaa toimitilassasi, sekä auttaa saamaan juuri oikean kohderyhmän vuokralaisia sinun toiveidesi pohjalta.

Vuokra­välityksen hinta

Vuokravälityspalkkiomme on 1kk vuokra + alv (24 %).

Isommissa kokonaisuuksissa katsomme välityspalkkiomme erikseen.

Scroll to Top