Toimitilojen myynti

Myynti­toimeksianto

HOUSE auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisella palvelukonseptilla, jossa toimitilakauppoja tarkastellaan asiakkaan elämään vaikuttavana isona päätöksenä. Olemme mukana koko myyntiprosessin ajan auttamassa asiakkaitamme toteuttamaan unelmansa. Arviokäyntimme on aina maksuton, jonka aikana haluamme kertoa teille mahdollisimman kattavasti toimintamme sekä kerromme asiakkaidemme kovasti arvostetun hinnoittelun perustelut.

Digitaaliset palvelut

Parhaat kanavat, oikein kohdennetut markkinointiviestit, ammattitaidolla toteutetut materiaalit ja laajat verkostot auttavat meidät haluttuun tavoitteeseen ja tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa. Digitaaliset palvelut täydentävät palveluvalikoimaamme ja esimerkiksi sopimukset ja tarjousneuvottelut tehdään aina sähköisesti. Palvelumme kattavat myös digitaalisen toimitilakaupan ja virtuaaliset stailaukset.

Some

Meidät erottaa eniten muista sosiaalisen median markkinointi eli lyhennettynä some. Olemme luoneet jokaiselle kiinteistönvälittäjälle ja myyjälle vahvat henkilöbrändit somen avulla. Yrityksen vahvan somenäkyvyyden lisäksi suurta osaa näkyvyydestä tarjoavat nimenomaan välittäjien omat henkilöbrändit ja niiden somekanavat. Vahvuuksiimme kuuluu tarkan datan seuraaminen siitä, mikä toimii missäkin kanavassa milläkin hetkellä. Some elää ja muuttuu vahvasti, ja vain harvat osaavat käyttää sitä oikealla tavalla. Hyödynnämme työssämme etenkin Facebookia, Instagramia ja LinkedInia.

Arvomaailmamme tärkeimpiä kohtia on avoimuus, jota tuomme paljon esiin somekanavissamme. Jokainen myytävä kohteemme julkaistaan somekanavissamme ”Tulossa pian myyntiin”-ilmoituksillamme ennen kuin ne julkaistaan virallisesti myyntiin. Jokainen tarjouksen hyväksyntä ja sovittu kauppa kerrottaan julkisesti kanavillamme ”Ostotarjous hyväksytty”- ilmoituksilla. Kun haluat tietää, mitä meille on tulossa myyntiin, ja kuinka paljon teemme kuukausittain kauppaa, löydät tiedot aina somekanavistamme.

Välityspalkkio

Meillä jokainen välityspalkkio on tapauskohtainen, sillä välityspalkkiomme koostuu aina työmme ja tarvittavien markkinointitoimenpiteiden yhtälöstä. On selvää, että jokainen toimeksianto, toimitila ja ihmisten tilanne on aina erilainen. Siksi moni asia vaikuttaa siihen, kun laadimme teille yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman. Meistä saat kuitenkin välittäjän, joka on sataprosenttisesti puolellasi: me haemme sinulle vain parasta lopputulosta sekä tarjoamme vain parasta palvelua.

  • Asunto-osakkeiden myynnissä välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 % ja kaikki markkinointikulut.
  • Kiinteistöjen myynnissä välityspalkkiomme on 4,5 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 % ja kaikki markkinointikulut.

Välityspalkkio sisältää kaikki myyntiin ja markkinointitoimenpiteisiin liittyvät kulut. Haluamme tehdä välityspalkkiosta mahdollisimman selvän asiakkaalle, joten mitään piilokuluja ei meiltä löydy. Emme myöskään peri kuluja, jos toimeksianto ei johda kauppaan. Uskomme tekemiseemme niin vahvasti, että me kannamme riskin.

Hyvä kiinteistön­välittäjä on arvokkaampi kuin välityspalkkio

Koko toimintamme perustuu vahvaan myyntityöhön, näkyvimpään ja tehokkaimpaan markkinointiin sekä avoimeen ja rehelliseen luottamukseen. Kun haemme sinulle parasta mahdollista lopputulosta, haluamme olla jokaisen euron arvoisia.

On tutkittua faktaa, että hyvä kiinteistönvälittäjä saa itse myyjiä selkeästi paremman hinnan. Parhaimmat kiinteistönvälittäjät pitävät tämän lisäksi myös huolen, että reklamaatioita ei pääse syntymään jälkikäteen, sekä auttavat asiakkaita kaikissa toimitilojen myyntiin ja ostoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Haluamme olla enemmän kuin kiinteistönvälittäjiä. Haluamme, että meistä tulee elinikäisiä toisia arvostavia ystäviä.

Scroll to Top